Nieuwe e-Cash: goud of zilver?

0

Met ons nieuwe initiatief CashcowTV wordt de waaier van kansen alleen maar groter. Specialisten en deskundigen zijn tijdens deze online webinar-uitzendingen uw gesprekspartner, waarmee u informatie kunt delen en aan wie u vragen kunt stellen.

Nieuwe e-Cash: Goud of zilver?Beleggen gaat maar om één ding: kennis. In deze e-Cash wordt dat ook met u gedeeld. Wat zijn nog de kansen voor goud en zilver? En hoe gevaarlijk is de ontwikkeling van de inflatie. De Fed staat voor het dilemma hoe zij invulling gaat geven aan het monetaire beleid. En u staat voor de keuze welk aandeel geschikt is om de gevaren van de geldontwaarding te tackelen. Dat kan bijvoorbeeld met een leuk Duits aandeel.

‘De luie belegger’ deelt vanuit zijn schommelstoel zijn visie. Lekker simpel, maar niet onaardig. Een mandje van 3 kansrijke ETF’s: de wereld, China en techniek. Twee van de drie zijn gericht op groei en de ander dempt de risico’s. Die zijn er ook, maar daarvoor openen we waarschijnlijk pas de ogen na een nieuw record voor de AEX.

Veel leesplezier tijdens de jacht op dat nieuwe record.

Klik hier om de e-Cash te bekijken

PS Niet vergeten: 25 februari om 20.00 uur op CashcowTV kijken naar de tips van Geert-Jan-Nikken van TradeIdee, mogelijk genaakt door Société Générale. Klik hier om u in te schrijven.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie The Asset

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website en nieuwsbrief van The Asset. Het team brengt met name nieuws en visies die interessant zijn voor beleggingsprofessionals.


Kennispartners